Kuinka kuljettajat voivat auttaa alentamaan polttoainekustannuksia

Opi kuinka kuljettajasi voivat alentaa merkittävästi kalustosi polttoainekustannuksia käyttämällä kuljettajakeskeistä, automatisoitua kaluston suorituskyvyn hallintaa.

Kädet alaspäin, polttoaine on yksi kuljetuskaluston suurimmista käyttökustannuksista. Nykypäivän ennätyksellisen korkeiden polttoainehintojen myötä kuljetusten kannattavuus laskee yhdestä erittäin tärkeästä tekijästä, polttoainetaloudesta.

Polttoainetalous on polttoaineen määrä, joka kuluu kuljettamaan rahtisi paikasta A paikkaan B. Ei ole yllätys, että tärkeimmät tavat parantaa kalustosi polttoainetaloutta ovat kuljettajien käsissä. Kuljettajien ajoneuvojen käyttö voi suoraan vaikuttaa jopa 30 % polttoaineen kulutukseen kullakin matkalla .

On neljä avainaluetta joilla kuljettajat voivat alentaa polttoainekustannuksia merkittävästi

Nopeus
Kiihtyvyysnopeus
Momentum
JoutoaikaAloitetaan tarkastelemalla kokeiltuja ja todellisia alueita, joilla kuljettajat voivat osallistua kaluston polttoainehallintaan ja varmistaa, että he tekevät sen johdonmukaisesti kuljettajakeskeisen automatisoidun kaluston suorituskyvyn hallinnan avulla .

Kuljettajat voivat lisätä polttoainetaloutta neljällä tavalla

Nopeus : Kun ajaa 65–75 mph moottoritiellä, kuljettajat pääsevät B2B-sähköpostiluettelo määränpäähänsä lyhyemmässä ajassa, mutta sillä on hinta. Tämä johtuu siitä, että jokaista 5 mailia tunnissa kohden, jonka kuorma-autot ajavat yli 60 mph, polttoainetehokkuus laskee keskimäärin 0,7 mailia gallonaa kohti . Useimmat kuorma-autot saavat parhaan kilometrimäärän ajaessaan 55–65 mailia tunnissa. Jos ajat yli 100 000 mailia vuodessa tällä nopeudella, voit säästää jopa 10 000 dollaria polttoaineessa.

B2B-sähköpostiluettelo
Kiihtyvyysnopeus

On selvää, että kuorma-autojen on kiihdytettävä, ja toisinaan nopeasti. Kuljettajan kiihdytysnopeus vaikuttaa kuitenkin polttoaineen kulutukseen. Mitä kovemmin kuljettaja painaa kaasupoljinta, sitä enemmän hänen moottorinsa pyörii, mikä kuluttaa enemmän polttoainetta. Pohjimmiltaan aggressiivinen kiihdytys imee kaasua, olipa kyseessä sitten ramppien nousu, mäkikiipeily tai kiihtyvyys hitaampien ajoneuvojen ohittamiseksi. Kiihdyttämällä asteittain käyttämällä progressiivista vaihtamista, kuljettajat pääsevät vauhtiin käyttämällä paljon vähemmän polttoainetta.
Vauhti : Kun vauhti on noussut, tämän vauhdin säilyttäminen on kriittinen polttoaineen kulutuksen kannalta. On olemassa useita strategioita vauhdin hallitsemiseksi polttoaineen säästämiseksi. Ensimmäinen on seurantaetäisyyden kasvattaminen. Jättämällä enemmän tilaa kuorma-auton ja sen edessä olevan ajoneuvon väliin, kuljettajat voivat pysyä poissa jarruista ja ylläpitää nopeuttaan, jos liikenne hidastuu hetkellisesti heidän kaistallaan. Puhumattakaan siitä, että seuraamisetäisyyden lisääminen vähentää myös heidän törmäysriskiään.

Toinen vauhdinhallintastrategia on ajaa suuremmalla vaihteella. Pienemmät vaihteet vaativat korkeammat kierrokset, mikä kuluttaa enemmän polttoainetta. Vakionopeudensäätimen oikea käyttö voi vähentää vaihteiden vaihtotarvetta ja auttaa ylläpitämään vauhtia, kun ei ole vilkasta liikennettä.

Lopuksi tulevaisuuden suunnittelu mäkisessä tai vuoristoisessa maastossa auttaa vähentämään voimakkaan kiihdytyksen tarvetta. Ennakoimalla jyrkkiä nousuja, kuljettajat voivat kiihtyä vähitellen kasvattaakseen vauhtia lähestyessään mäkeä ja käyttävät vähemmän kaasua nopeuden ylläpitämiseen nousun alkaessa.

Joutoaika

Viimeisenä, mutta suinkaan vähäisimpänä, on tekijä, joka usein jätetään huomiotta, joutoaika. Kuljettajat jättävät usein kuorma-autonsa käyntiin lastattaessa ja purkaessaan hyötykuormia, tankkauksen aikana ja pysäköitynä levätäkseen. Vaikka joskus on tarpeen mukavan ilmaston ylläpitämiseksi ohjaamossa, poltetaan polttoainetta, jota muuten voitaisiin käyttää kuorman kuljettamiseen. Hyödyntämällä tekniikoita, kuten apuvoimayksikköä tai sammuttamalla moottorin pysäköitynä, kuljettajat voivat minimoida tyhjäkäyntiajan, säästää polttoainetta ja parantaa kokonaiskilometrejä gallonaa kohden.

Tietäen tapoja, joilla kuljettajat voivat parantaa polttoainetaloutta, ei hyödytä, jos et saa kuljettajiasi harjoittelemaan näitä strategioita johdonmukaisesti. Kuljettajilla on jo paljon tehtävää tiellä ilman, että heidän tarvitsee huolehtia polttoainetalouden parantamisesta. Joten miten saat heidät tekemään säätöjä? Laitat todistettua tiedettä kuljettajan paikalle heidän kanssaan.

Johdonmukainen, oikea-aikainen palaute edistää parempaa ajoa

Tutkimukset osoittavat, että avain kuljettajien tehokkaampaan ajamiseen on saada heidät johdonmukaisesti antamaan reilua, tarkkaa ja oikea-aikaista palautetta tavoilla, jotka rohkaisevat heitä kehittymään.

Useimmilla kuljetusyrityksillä ei ole varaa palkata tarpeeksi kuljettajavalmentajia koko laivastonsa valmentamiseen. Välttämättä vain heikoimmin suoriutuneisiin kuljettajiin kiinnitetään huomiota ja yleensä vasta, kun he ovat tehneet jotain väärin. He saavat usein kuljettajien tuloskortteja jälkikäteen ja ilman, että heille kerrotaan, kuinka he voivat parantaa.

Vaikka tämä on masentavaa kuljettajalle, muut autokannan kuljettajat jatkavat päiväänsä tietämättä, missä tai miten he voisivat parantaa polttoainetalouttaan.

Nämä ongelmat voidaan ratkaista helposti kuljettajien suorituskyvyn hallintaratkaisulla, kuten LinkeDrive, joka on helposti integroitava kalustonhallintaalustaan . Tämän ohjelmiston avulla voit osallistua ja valmentaa kaikkia kuljettajiasi reaaliajassa ilman, että tarvitset lisähenkilöstöresursseja ajokoulutukseen.

Anna kuljettajillesi avaimet

LinkeDrive on täysin automatisoitu kaluston suorituskyvyn hallintaratkaisu, joka antaa kuljettajille oikeudenmukaiset ja tarkat ajotiedot sekä positiivisen, henkilökohtaisen valmennuksen päivittäisten, viikoittaisten ja kuukausittaisten sitoumusten kautta. Vuonna 2017 taloustieteen Nobelin voittajan ja Behavioral Insights Teamin professori Richard Thalerin luomiin käyttäytymistieteellisiin tekniikoihin perustuva LinkeDrive tavoittaa kuljettajat toistuvilla positiivisilla frozen food business marketing strategy vahvistuksilla ja korjaavilla nykäisyillä. Tämän oikea-aikaisen palautteen on todistettu auttavan kuljettajia keskittymään tehokkaaseen ajamiseen ja näyttämään heille, kuinka tarvittavat säädöt tehdään ajon aikana. LinkeDrive voidaan helposti ottaa käyttöön koko kalustolla, jotta kaikki kuljettajasi voidaan ottaa tasaisesti mukaan ja valmentaa. Ja koska se on täysin automatisoitu, se ei lisää johtajillesi ja toiminnallesi mitään työtä.

LinkeDriven ratkaisun avulla koko kuljettajakalustosi pystyy suoriutumaan huipussaan ja maksimoimaan polttoainetalouden ennennäkemättömällä tavalla.

Johtopäätös

Korkeat polttoaineiden hinnat asettavat jatkossakin haasteita kuljetusten kannattavuudelle. Koska kuljetusyritykset eivät voi alentaa polttoaineen gallonan hintaa, kustannustehokkain vaihtoehto alb directory on kuljettajien vähentää kulutuksensa määrää. Anna kuljettajillesi avaimet – sekä kirjaimellisesti että kuvaannollisesti – välittämällä heille säännöllisesti oikeat tiedot ja valmentamalla, milloin ja missä he niitä tarvitsevat. Automatisoitujen kuljettajakeskeisten kaluston suorituskyvyn hallintaratkaisujen, kuten LinkeDriven, käyttö voi auttaa kuljetusyrityksiä varmistamaan, että kuljettajat voivat lisätä polttoainetaloutta kilometrien ja matkan jälkeen.

Tietoja LinkeDrivesta

Bostonissa, Massachusettsissa sijaitseva LinkeDrive on sitoutunut auttamaan kuljetus- ja logistiikkayrityksiä parantamaan polttoainetehokkuutta, lisäämään turvallisuutta ja lisäämään kuljettajiensa pysyvyyttä. Yrityksen yhdistetty asiantuntemus pilvipohjaisesta mobiiliteknologiasta ja kuljetusalasta auttaa sitä toimittamaan ratkaisuja, jotka mittaavat, ohjaavat ja raportoivat tarkasti ajoneuvojen dynamiikasta, polttoaineen käytöstä ja kuljettajan suorituskyvystä.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *