Master Keys, Secure Health, Digital Revenue: Inside Virtru’s 2023 Hackathon

Η Εβδομάδα Καινοτομίας του Virtru, το διετή μας hackathon. Eίναι ο ακρογωνιαίος λίθος της κουλτούρας μας. Προωθεί ένα ζωντανό περιβάλλον όπου τα κίνητρα ευδοκιμούν. Kαι οι φρέσκες ιδέες εξερευνώνται και αναπτύσσονται ελεύθερα. Με απλά λόγια, είναι η ώρα μας να γίνουμε δημιουργικοί, να διασκεδάσουμε και να ζωντανέψουμε νέες ιδέες.

Μετά από πάνω από δύο χρόνια απομακρυσμένης εργασίας, η

Virtru ήταν ενθουσιασμένη που φιλοξενούσε το πρώτο μας hackathon. Aπό τον Δεκέμβριο του 2019 στο νέο μας γραφείο στην Ουάσιγκτον Τον Σεπτέμβριο, το τετραήμερο hackathon μας έφερε μαζί μηχανικούς, προγραμματιστές. Oχεδιαστές και πολλά άλλα για το πρόσωπο- προσωπική συνεργασία και κάποιο υγιή ανταγωνισμό.

Δείτε πώς το κάναμε και τι προέκυψε από αυτό

Πώς τρέχουμε τα Hackathons μας. Έχουμε φιλοξενήσει hackathons εξ αποστάσεως στο παρελθόν. Σε έναν κόσμο μετά την πανδημία, ποιος δεν το έχει κάνει. Αλλά αυτή τη φορά, πετάξαμε με την ομάδα μηχανικών. Qας για να γνωρίσουμε το νέο μας γραφείο και να συνεργαστούμε από πρώτο χέρι.

Το Πρόγραμμα Η Δευτέρα είναι ημέρα γηπέδου. Οι επικεφαλής της ομάδας πρότειναν μια ιδέα σε όλους τους συμμετέχοντες στο Λίστα αριθμών Whatsapp hackathon. Kαι οι μηχανικοί είχαν την επιλογή τους για τα έργα στα οποία ήθελαν να εργαστούν. Kαι ήταν σε θέση να εργαστούν σε πολλά.

 

Λίστα αριθμών Whatsapp

Η Τρίτη, η Τετάρτη και το μισό της

Πέμπτης προορίζονται για συνεργασία και βαθιά δουλειά. Μηχανικοί και προγραμματιστές διάσπαρτοι γύρω από το ολοκαίνουργιο γραφείο της. Virtru, εξοπλισμένο με πολλούς χώρους ειδικά σχεδιασμένους για συνεργασία.
Την Πέμπτη είναι η τελική παρουσίαση ილი და შესთავაზოთ უვადოდ გამოწერ και τα βραβεία. Οι ομάδες παρουσιάζουν τα έργα τους στην εταιρεία. Rαρουσιάζοντας επιδείξεις και κατακερματίζοντας επιτυχίες, αποτυχίες και διδάγματα. Οι κριτές συζητούν και ανακοινώνουν τους νικητές στο τέλος της ημέρας.

Οι Παράμετροι

Τα έργα θα πρέπει να τονίζουν τις δυνατότητες που παρέχει η πλατφόρμα OpenTDF μας για την προστασία των δεδομένων. Σχεδόν όλες οι adb directory ομάδες δημιούργησαν τα έργα τους αξιοποιώντας τα ανοιχτού κώδικα ή τα εσωτερικά SDK μας, αποδεικνύοντας τη δυνατότητα για νέες ενσωματώσεις που θα μπορούσαμε να παράγουμε ή να προωθήσουμε σε συνεργάτες. Έχουμε δημιουργήσει πολλά προηγούμενα έργα hackathon ή τα χρησιμοποιήσαμε για να παρουσιάσουμε τις δυνατότητές μας στο SDK.

Εκτός από αυτό, δεν υπάρχει πραγματικά

Kανένα όριο στο τι μπορεί να δημιουργηθεί στα hackathons Virtru. Στο παρελθόν, οι συμμετέχοντες στο hackathon δημιούργησαν κρυπτογραφημένες εφαρμογές παρακολούθησης εμμήνου ρύσεως , παιχνίδια και εφαρμογές webcam, μαζί με περισσότερα έργα που εστιάζονται στην εταιρεία, όπως οι ενσωματώσεις Virtru.

Τα Βραβεία

Τα βραβεία απονεμήθηκαν σε δύο κατηγορίες: το βραβείο Judge’s Award και το People’s Choice Award. Οι ειδικοί κριτές επέλεξαν τους νικητές με βάση την καινοτομία, την πρωτοτυπία και τις επιχειρηματικές δυνατότητες, βραβεύοντας τις τρεις κορυφαίες ομάδες με δωρεές στις φιλανθρωπικές οργανώσεις που επέλεξαν—1.500$ για την πρώτη θέση, 1.000$ για τη δεύτερη και 500$ για την τρίτη.

Επιπλέον, το People’s Choice Award αναγνώρισε τις δύο κορυφαίες λύσεις που ψηφίστηκαν από τους συμμετέχοντες για τη συνολική τους αριστεία.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *