Telematiikan edut taloudellinen argumentti

Käytä näitä kolmea yksinkertaista mittaria aloittaaksesi arvioinnin siitä, kuinka telematiikka voi tuottaa lisäarvoa osakkeenomistajille: ROE, voitto ajoneuvoa kohti ja myynti ajoneuvoa kohti.
Kuulemme usein telematiikan mahdollisuuksista auttaa hyötyajoneuvoja vähentämään kustannuksia ja toimimaan tehokkaammin. Yritykset, jotka ottavat käyttöön telemaattisia ratkaisuja hyötyajoneuvojensa toiminnan parantamiseksi, päätyvät usein siihen tulokseen, että kun esimerkiksi kalusto vähentää polttoainekustannuksia, se toimii tehokkaammin.

Tällaiset esimerkit kustannusten vähentämisestä ja tehokkuudesta antavat kuitenkin epätäydellisen kuvan telemaattisen ratkaisun mahdollisuuksista parantaa yrityksen taloudellista suorituskykyä. Osakkeenomistaja-arvo sitä vastoin edustaa tehokkaampaa lähtökohtaa telematiikan käyttöönoton laajuuden ja potentiaalin vangitsemiselle yrityksen taloudellisen suorituskyvyn parantamiseksi.

Katso myös : Työntekijän GPS-seurannan arvon näyttäminen

Mikä on oman pääoman tuotto

Oman pääoman tuotto (ROE) osoittaa taloudellisesti, kuinka Osta matkapuhelinnumeroluettelo telematiikka tuottaa lisäarvoa osakkeenomistajille ja kaappaa koko telematiikan laajuuden taloudellisen suorituskyvyn parantamiseksi. Toisin kuin sijoitetun pääoman tuotto (ROI), ROE arvioi telematiikan vaikutusta koko organisaatioon yhden projektin sijaan.

Osta matkapuhelinnumeroluettelo

Oman pääoman tuottokaava

Kolmeen osaan erotettuna ROE osoittaa voiton ja omistaja-arvon välisen yhteyden.

Voitto tai nettotulos edustaa tuloa miinus kulut suoriteperusteisesti.

Oman pääoman määritelmä on varat miinus velat, mikä on osakkeen arvon perusmitta. Se eroaa markkina-arvosta, toinen osakkeenomistajan arvon mitta, joka määritellään ulkona olevien osakkeiden lukumääränä kerrottuna osakekohtaisella hinnalla.

Tämän liittämiseksi telematiikkaan ja kalustonhallintaan voimme jakaa ROE:n kolmeen suhteeseen, voittomarginaaliin, omaisuuden kiertoon ja vipuvaikutukseen, joka tunnetaan Dupont-mallina.

Jossa:

Kun tämä määritelmä on käytössä, voimme tutkia, kuinka telematiikka ohjaa loppukäyttäjien ROE:tä.

Kuinka telematiikka vaikuttaa osakkeenomistajien arvoon

ROE yhdistää tuloslaskelman taseeseen, mikä tarjoaa hyötyajoneuvoja operoiville yrityksille tarkemman kuvan toimintansa taloudellisesta tuloksesta. ROE-mallissa myynti ja tulos ovat tuloslaskelman eriä, kun taas varat ja oma pääoma ovat tase-eriä.

Mittaamalla myynnin suhdetta kokonaisvaroihin, omaisuuden kiertokulku yhdistää kaksi tilinpäätöstä ja luo olennaisen yhteyden omistaja-arvoon. Tämä näkyy selvästi tarkasteltaessa tiettyjä rahoituseriä.

Monissa tapauksissa ajoneuvokannat vaikuttavat βασικά στοιχεία ενός επιτυχημένου μολύβδου μαγνήτη yrityksen myyntiin (eli tuloihin). Geotabilla työskentelemme usein myynti- ja palvelukalustojen kanssa, jotka ovat suoraan vuorovaikutuksessa asiakkaiden ja jakelukumppaneiden kanssa. Loppukäyttäjän suorituskyvyn keskeinen mittari on heidän tuottaman tulonsa määrä (ROE:n myyntikomponentti). Kulut, kuten polttoaine, vakuutus ja kuljettajakorvaukset, vaikuttavat suoraan kannattavuuteen. Yhdessä myynti ja kulut ohjaavat ROE:n kannattavuuskomponenttia.

Siirtyminen omaisuuden käyttöön, vaikka aob directory poikkeuksia onkin loppukäyttäjille, jotka ulkoistavat kaluston toiminnot tai riippuvat voimakkaasti käyttöleasingsopimuksista, ajoneuvot ovat hyödyksi useimmille loppukäyttäjille. Ylläpito- ja pääomasijoituspäätökset ohjaavat näiden omaisuuserien arvoa vaikuttamalla niiden kirjanpitoarvoon, pelastusarvoon ja poistoprosenttiin (verovaikutuksista riippumatta).

ROE:n toisessa komponentissa omaisuuden kiertonopeus mittaa tehokkuutta, jolla yritys käyttää omaisuuttaan tulon saamiseksi. Palaten alkuperäiseen esimerkkiin polttoainekustannuksista, on tärkeää huomata, että polttoainekustannukset eivät liity omaisuuden kiertoon. Tämän suhteen kuvaamiseksi voidaan yhdistää ROE-mallin kannattavuus- ja omaisuuden kiertokulkukomponentit varojen tuoton paljastamiseksi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *