HTML6:n tulevaisuus: HTML Next tai HTML Living

Internetissä on ollut viime aikoina pientä kohua. Puhutaan HTML6:sta, HTML Nextistä, HTML Livingistä… Mitä tapahtuu?

Asetuksemme kontekstiin World Wide Web Consortium (W3C) on edustavin ja vaikutusvaltaisin verkkoa koskevien suositusten ja standardointien ryhmä, mutta se ei ole ainoa.  Group (WAHTWG) on toinen ryhmä, joka on työskennellyt HTML:n parantamiseksi ja kehittämiseksi. Molemmat ryhmät vuonna 2007 yhdistivät voimansa standardoidakseen HTML:n ja kutsuakseen sitä HTML5:ksi.

Tämä standardointi oli tarpeen, koska verkkosivusto alkoi olla riippuvainen kolmannen osapuolen laajennuksista, kuten Flashista. Tästä lähtien kaikki HTML5:n tekniset tiedot alkoivat tulla tunnetuiksi W3C:n kautta, mutta ainoa virallinen toimittaja oli Ian Hickson, WAHTWG:n jäsen.

Olemme selvää, että HTML5 on ollut vallankumous verkon parantamisessa ja suorituskyvyssä. Olennainen osa tätä menestystä on se, että W3C:ssä erittäin vaikutusvaltaiset jäsenet saivat pääselaimet tukemaan ja toteuttamaan sitä. Kaikki tämä teki HTML5:stä erinomaisen läsnäolon, niin että sillä oli oma logo, ja ihmiset ja ulkopuoliset tunnistivat sen verkkokehityksessä.

Web Hypertext Application Technology Working

Verkostoituminen ja paljon muuta -kokous pidettiin äskettäin Granadassa . Tapahtumaan osallistui yli 250 maakunnan yritystä.

Idento oli yksi tapahtumaan osallistuneista yrityksistä ja osallistuimme myös erittäin aktiivisesti.
Manuel Gil , yrityksen kaupallinen ja markkinointijohtaja, tarjosi osallistujille esityksen, jossa hän selitti avaimet paikannukseen Internetissä ja tärkeimmät erot hakukoneoptimoinnin ja hakukonemarkkinoinnin välillä.

Meillä on myös infopiste , jossa Osta joukkoviestipalvelu näimme eri liikemiesten kanssa heidän yrityksensä erityistapausta ja sen kasvumahdollisuuksia Internetin kautta.

Toteutetuista toiminnoista korostimme kasvokkain tapaamisen, jossa meidän piti esitellä yhtiömme 30 sekunnissa. Myös b2b-tapaamiset olivat erittäin tuottavia , joissa muodollisemmalla tavalla meillä oli mahdollisuus tavata kasvokkain erilaisia ​​yrittäjiä 20 minuutin ajan.

Osta joukkoviestipalvelu

Idento osallistuu 1. Networking and More -konferenssiin

Vuonna 2012 molempien ryhmien välillä ilmeni mielipiteiden vastakkainasettelu. Täällä Ian Hickson puhuu ja julkaisee avoimen kirjeen, jossa Kuinka paljon minun pitäisi kuluttaa alan mainontaan? selitetään syitä molempien ryhmien mielipiteiden jakautumiseen. Tästä voimme tiivistää kunkin ryhmän asenteet ja polun, joka johtaa HTML:n tulevaisuuteen:

  • W3C varmistaa, että standardit ovat hyvin määriteltyjä ja suljettuja, kun taas WAHTWG aikoo jatkaa innovointia ja uusien ominaisuuksien luomista verkkoon.
  • Toisaalta Ian Hickson, HTML5-spesifikaatioiden virallinen toimittaja, ehdottaa HTML-käsitteen luomista ja yhdistämistä.
  • Toinen korostettava asia on azb directory suurten W3C:n jäsenyritysten kiinnostus tehdä suljettuja kehityshankkeita HTML:n standardoinnin patentoimiseksi.

Kaiken tämän seurauksena meillä on kaksi jakautunutta ryhmää. W3C on aloittanut uuden spesifikaation, jota se kutsuu nimellä HTML Next tai HTML5 Next ja WAHTWG, jota se kutsuu nimellä HTML Living . Mitä tulee siihen, miten se vaikuttaa kehittäjiin, tiedämme vasta, kunnes nämä kaksi ryhmää pääsevät sopimukseen. Meidän on vain odotettava.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *