Temppuja teollisen sisällön kirjoittamiseen

Olemme puhuneet monta kertaa sisältöön perustuvan markkinointistrategian tärkeydestä. Tekniikka, josta on tulossa yhä tärkeämpi B2B-yrityksissä sen edustaman korkean sijoitetun pääoman tuoton ansiosta.

Mutta ei riitä, että seisomme tietokoneen näytön edessä ja kirjoitamme ikään kuin huomista ei olisi, jos todella haluamme blogimme olevan nousussa, meidän on tiedettävä mitä ja miten kirjoittaa . Sisältömarkkinointi on yksi teollisuusyritysten markkinointijohtajien keskeisistä huolenaiheista . Siksi, jos harkitset tehokasta sisältöstrategiaa. Älä siis missaa näitä temppuja teollisen sisällön kirjoittamiseen!

Jotta pääset hyvään alkuun, sinun on ymmärrettävä sisältöstrategiasi ja tiedettävä, kenelle kirjoitat: ostajapersoonallesi .

Meidän on otettava huomioon potentiaalisen asiakkaamme epäilykset ja tarpeet, ja kun olemme määritellyt ostajapersoonamme, hyödynnämme blogin tarjoamat mahdollisuudet ja pystymme ratkaisemaan niitä postauksissamme.

Siksi ennen kirjoittamisen aloittamista meidän on esitettävä itseltämme joukko kysymyksiä:

Keitä ovat asiakkaani?
Mitä he etsivät?
Mitkä ovat makusi ja mieltymyksesi.
Mitä alustoja ja laitteita he käyttävät viestiäkseen ja tiedottaessaan.

Samalla tavalla kuin hyvä sisältö tekee blogistamme houkuttelevan, on myös muita lukemista suosivia näkökohtia: muotoilu . On totta, että hyvä esitys ei säästä keskinkertaista sisältöä, mutta se helpottaa ja auttaa lukemista, minkä vuoksi yksinkertainen kirjoittaminen ilman liian pitkiä tekstejä tai kappaleita ja sopivalla typologialla auttaa kiinnittämään Internetin käyttäjien huomion.

Vinkkejä optimaaliseen kirjoittamiseen
Oletko jo määritellyt ostajapersoonallisuutesi ja valinnut tyylin, jota aiot käyttää artikkeleissasi? Tartu kynään ja paperiin ja kirjoita ylös kaikki nämä “temput”, jotka saavat viestisi kiinnostavammaksi.

images.jpg

Valitse käyttäjiäsi kiinnostava sisältö . Sisältö, joka tarjoaa arvokasta ja laadukasta tietoa.
Älä rajoita itseäsi pelkästään informatiiviseen sisältöön.
Valitse avainsanat tietojen ja hakukoneoptimoinnin jäsentämiseksi.
Luo pitkän 2024 päivitetty puhelinnumeroluettelo maailmanlaajuisesti hännän avainsanoja parantaaksesi SEO-sijoittelua. Google saa aina parempia tuloksia sivuilla, jotka sisältävät pitkähäntäisiä avainsanoja .

Käytä ystävällistä sävyä luodaksesi suuremman hyväksynnän ja läheisyyden potentiaalisen asiakkaasi

2024 päivitetty puhelinnumeroluettelo maailmanlaajuisesti

kanssa.
Älä käytä liian teknistä kieltä äläkä ylikuormita sitä teknisillä seikoilla.
Tee viesteistäsi jotain luovaa , koska ne ovat teollista sisältöä, niiden ei tarvitse olla tylsiä.
Tee houkuttelevia otsikoita , koska heistä riippuu, jatkavatko he lukemista vai “nousevatko pois veneestä”.
Sisällytä graafisia elementtejä , jotka kiinnittävät huomion ja auttavat ymmärtämään, kuten kuvia, infografioita tai luetteloita.
Liitä heidän mukanaan audiovisuaalista 6 façons de déterminer si le média est adapté à … materiaalia , jolloin he ovat viihdyttävämpiä ja kiinnostavat potentiaalista asiakasta.
Käytä lihavoitua korostaaksesi sitä, mikä on tärkeintä.
Sisällytä sisäisiä ja ulkoisia america email list linkkejä , jotka vahvistavat selittämääsi.
Tee viestejä numeroilla . Esimerkiksi: “10 vinkkiä…”. Tämän tyyliset artikkelit otetaan erittäin hyvin vastaan ​​ja kiinnittävät lukijoiden huomion.
Kirjoita postauksia menestystarinoiden tai kokemuksien perusteella . Asiakas, joka puhuu hyvin kokemuksestaan ​​yrityksestäsi tai todellisesta tapahtumasta, on aina paras esittelykirjeesi ja luo luottamusta ja uskottavuutta ostajapersoonallesi.
Tee opetusohjelmia tuotteesi käytöstä .
Sisältää tietoja, argumentteja ja teknisiä tietoja , jotka suosivat ostopolkua.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *