Πόσο έξυπνο είναι το εργοστάσιό σας;

Πόσο έξυπνο είναι το εργοστάσιό σας; Γιατί; Οι κατασκευαστές θα συνεχίσουν να αισθάνονται την πίεση να διατηρήσουν το κόστος σε χαμηλά επίπεδα, να παραδώσουν προϊόντα πιο γρήγορα και να διατηρήσουν την ποιότητα των προϊόντων. Εάν η τεχνολογία δεν ενσωματωθεί στη διαδικασία παραγωγής, οι κατασκευαστές απλά δεν θα επιβιώσουν. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους. Γι’ αυτό τα έξυπνα εργοστάσια γίνονται ζωτικό μέρος του μέλλοντος της μεταποιητικής βιομηχανίας.

Το πρώτο Smart Factory

Schneider Electric, με έδρα το Λέξινγκτον του Κεντάκι, ανακοίνωσε το 2019 ότι είχε ξεκινήσει το «πρώτο έξυπνο εργοστάσιο στις Ηνωμένες Πολιτείες». Ως εταιρεία, η Schneider Electric έχει έξυπνα εργοστάσια σε άλλες χώρες. Ωστόσο, η εγκατάσταση του Lexington είναι η πρώτη στις ΗΠΑ Η μοναδική πρόκληση ήταν πώς να μετατρέψουμε ένα εργοστάσιο 60 ετών σε ένα έξυπνο εργοστάσιο του 21ου αιώνα.

Δεν έγινε εν μία νυκτί. Χρειάστηκε

Xρόνος. Η εταιρεία έπρεπε να εξισορροπήσει την ανάγκη να αγκαλιάσει τις νέες συνδεδεμένες.  Rεχνολογίες με τις επιχειρηματικές ανάγκες και τους περιορισμούς.  Eου προϋπολογισμού. Η επιτυχημένη μετατροπή του προήλθε από μια προσέγγιση βήμα προς.  Bήμα που έβαλε σε εφαρμογή τις πιο κρίσιμες τεχνολογίες και στη συνέχεια λειτούργησε για τη σύνδεση των συσκευών. Ως αποτέλεσμα, η εγκατάσταση του Lexington είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση που χρησιμοποιεί το IIoT για να προωθήσει τη βελτιστοποίηση.  Λίστες φαξ  της διαδικασίας. Η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική μάθηση αύξησαν τη λειτουργική απόδοση και η προγνωστική διαχείριση τους επέτρεψε να λαμβάνουν αποφάσεις βάσει δεδομένων.

Λίστες φαξ

Ως εταιρεία, η Schneider είναι

αφοσιωμένη στο κίνημα του ψηφιακού μετασχηματισμού. Η  30 kafin ya koma cikin wasan barkwanci da Schneider πιστεύει ότι ο μετασχηματισμός μπορεί να βοηθήσει.  Μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει καταργήσει το 90% της γραφειοκρατίας της και έχει μειώσει τον μέσο χρόνο επισκευής της κατά 20%. Για να παραμείνει ανταγωνιστική, η Schneider συνειδητοποίησε ότι οι δραστηριότητές της έπρεπε να γίνουν πιο έξυπνες. Έπρεπε να είναι ασφαλείς, ευκίνητοι και βιώσιμοι.

Οι κατασκευαστές με χρονολογημένες

εγκαταστάσεις χρειάζεται μόνο να κοιτάξουν τη Schneider adb directory  Electric για να δουν τι είναι δυνατό. Ένα κτίριο 60 ετών είναι πλέον ένα έξυπνο εργοστάσιο όπου οι αποφάσεις βασίζονται σε δεδομένα και η λειτουργική αποτελεσματικότητα συμβάλλει στην κερδοφορία. Ακόμη και ένα μικρό βήμα προς ένα έξυπνο εργοστάσιο είναι ένα βήμα προς μια πιο βιώσιμη επιχείρηση.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *