Razvijanje ciljeva visoke razine i praktične strategije

Plan slijedi 4 osnovne faze: Izgradite kulturu uspjeha i riješite ključne probleme. Implementirajte alate i tehnike koje odgovaraju vašoj industriji, publici i strategiji. Procijenite rezultate tijekom vremena. Ako ovo zvuči kao dobar izbor za vaš prodajni tim, rezervirajte sastanak s jednim od naših stručnjaka.

Oni pitaju vi odgovarate

Programi majstorstva Vanguard 86 su u Impactu i mi udružujemo snage s. Impactom kako bismo pružili uzbudljive programe obuke tvrtkama u svim Voditelj ažuriranog telefonskog broja iz cijelog svijeta za 2024 industrijama. Program je osmišljen kako bi tvrtkama pružio alate koji su im potrebni. Za interni razvoj poslovanja, bez potrebe za vanjskim agencijama.

Podučavanje pod nazivom

Voditelj ažuriranog telefonskog broja iz cijelog svijeta za 2024

“Oni pitaju, vi odgovarate Mastery Program”, pomaže prodajnim i marketinškim timovima da ostanu na vrhu ciljeva tvrtke u razdoblju od 12 do 18 mjeseci. Program hoe u google analytics instelt uključuje: 2-4 sata godišnje planiranje. Dva puta mjesečno 45-90 minuta voditeljske sesije. Po potrebi održavajte redovite sastanke od 30-45 minuta sa stručnjacima za predmet. Sastanak tromjesečnog planiranja 1,5-2 sata. Strateške sesije koje se provode u suradnji s vašim vodstvom i prodajnim timovima, vašim trenerima, upraviteljima računa i stručnjacima za predmet (SME) pomoći će vam da razvijete strategiju koja odgovara vašoj industriji i ciljevima.

To uključuje postavljanje ciljeva i prioriteta

Izradu strateškog plana na jednoj stranici (opsp) i raspravu o odlukama tvrtke. Razvoj vještina Nakon što vaša strategija bude postavljena, vaš trener će voditi prilagođene sesije treniranja, pratiti vaš napredak i postaviti alate za razvoj uae phone number vještina kao tima. Ovo je prilika za izgradnju praktične, realne strategije koja je relevantna za vašu ciljnu publiku. Program majstorstva usredotočen je na sveukupno poslovno usklađivanje s novim, obrazovanim kupcima, dok su obuka o prodaji i pitanja na kojima se od vas traže odgovori na radionicama usredotočeni na probleme specifične za prodaju kojima se većina poduzeća ne bavi. U središtu ovih proizvoda je ideja da tvrtke još nisu u potpunosti prihvatile razinu transparentnosti potrebnu za dobivanje novih poslova od konkurencije.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *