Billington Cybersecurity Summit: Four Part Vision for Zero Trust Operational Effectiveness

Πριν από δεκαπέντε μήνες, η 12η Μαΐου 2021 ήταν η ημέρα που ο Πρόεδρος. S Μπάιντεν εξέδωσε το Εκτελεστικό Διάταγμα για τη. D Βελτίωση της Κυβερνοασφάλειας του Έθνους.

Πριν από εννέα μήνες, η 26η Ιανουαρίου 2022 ήταν η ημέρα

Rου το Γραφείο Διαχείρισης και Προϋπολογισμού (OMB) δημοσίευσε ένα. S σημείωμα στρατηγικής 28 σελίδων για την εφαρμογή της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο Zero Trust σε ομοσπονδιακούς οργανισμούς.

Την περασμένη εβδομάδα, στις 7 Σεπτεμβρίου 2022 , ο David McKeown, Αναπληρωτής CIO του Υπουργείου Άμυνας για την Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS Κυβερνοασφάλεια, μίλησε στο Billington Cybersecurity Summit και περιέγραψε το νέο πλαίσιο του Υπουργείου Άμυνας για την εφαρμογή ελέγχων ασφάλειας μηδενικής εμπιστοσύνης που περιλαμβάνει 90 σαφώς καθορισμένες δυνατότητες.

 

Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS

Έχοντας διαβάσει το EO 14028 και το σημείωμα

OMB και τα δύο — και έχοντας περάσει ο ίδιος μερικές μέρες στο Billington Cybersecurity Summit την περασμένη εβδομάδα, είναι πολύ σαφές ότι ο μετασχηματισμός της ασφάλειας Zero Trust είναι ένα ταξίδι, όχι ένας προορισμός. Είναι ένα τεράστιο Pienyritysten puhelinjärjestelmät: Mitä etsiä, tyypit ja vaihtoehdot τοπίο που απαιτεί μια ευρεία γκάμα εργαλείων, τεχνολογιών και πρακτικών για να διέπει και να ελέγχεις τα πάντα, από ανθρώπινες και μηχανικές ταυτότητες, μέχρι τερματικά σημεία και συσκευές, δίκτυα, εφαρμογές και το σημαντικότερο όλων, τα δεδομένα.

Στη Virtru, δεν ισχυριζόμαστε ότι είμαστε

Qια μοναδική λύση για τη διακυβέρνηση Zero Trust. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι η συλλογή προϊόντων ελέγχου δεδομένων μηδενικής εμπιστοσύνης παρέχει μια ισχυρή βάση για την προώθηση της συνεργασίας και της επιτυχίας της αποστολής, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία: τα δεδομένα σας.

Εδώ είναι το απλό, τετραμερές όραμά μας

Yια το γιατί οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες πρέπει να aero leads υιοθετήσουν ελέγχους πολιτικής με επίκεντρο τα δεδομένα για να προωθήσουν την ασφαλή συνεργασία για την υποστήριξη των ταξιδιών τους Zero Trust.

Η εφαρμογή των ελέγχων ασφαλείας

Zero Trust με δικτυοκεντρικό τρόπο μέσω φυσικά χωριστών τομέων. A συχνά μειώνει την ευελιξία, περιορίζει τη συνεργασία μεταξύ πολλών συνεργατών. F και μειώνει την αποτελεσματικότητα λειτουργίας/αποστολής. Πρέπει να σκεφτούμε πέρα ​​από το δίκτυο για μια πιο αποτελεσματική λύση.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *