Google Analyticsin ratkaisut (ei mukana)

Aloitamme tästä keskeltä. Google Analyticsin orgaaniset avainsanatiedot puuttuvat. Niiden tavoitteena on suojella kaikkien Googlessa hakuja tekevien käyttäjien yksityisyyttä. Ongelmana on, että se jättää markkinoijille tiedon puutteen siitä, kuinka ihmiset löytävät verkkosivustonsa. Se alkoi alun perin vakuutuksella, että tämä (ei toimitettu) -päivitys vaikuttaa vain pieneen määrään hakukyselyitä. Melkein Google, melkein. Olen nähnyt asiakkaita, joiden orgaanisesta avainsanaliikenteestä jopa 80 % kuuluu (ei toimitettu) -sanaan, osittain siksi, että Google salasi kaikki haut SSL-salauksella syyskuussa 2013. Siinä on paljon puuttuvaa tietoa.

Kuinka selvitämme mitä “(ei mukana)” takana on piilotettu

Emme voi. Selkeä ja yksinkertainen. Emme kuitenkaan olisi hyviä siinä, mitä teemme, jos emme testaisi ja keksi tapoja päästä mahdollisimman lähelle näiden tietojen palauttamista. Tässä on muutamia tapoja, joilla voit saada paljon paremman käsityksen siitä, mitä ‘(ei toimitettu)’ -sanan takana on piilotettu, ja vastata kysymykseen, mitkä avainsanat lähettävät liikennettä sivustollesi.

Dan Barkerin lähestymistapa
Dan Barker eConsultancysta keksi mukautetun suodattimen, jota voit käyttää Google Analyticsissa ja joka on osoittautunut erittäin arvokkaaksi. Tällä suodattimella kerrot Googlelle, että haluat nähdä, mille sivulle käyttäjä päätyi Google-haun ja sivustotietosi napsautuksen jälkeen. Tämän avulla saat paremman käsityksen etsijän tarkoituksesta, käytetyistä hakutermeistä (käynnistyneen aloitussivun perusteella) ja siitä, kuinka suuri prosenttiosuus niistä on brändättyjä vai ei-brändättyjä. En opasta sinua sen määrittämisessä, koska se Päivitetty puhelinnumero 2024 maailmanlaajuisesti on selitetty hyvin perusteellisesti hänen sivustollaan, mutta jos haluat puhua siitä lisää, autan mielelläni.

Tältä se näyttää ennen suodatinsovellusta:

Ei säädetty

2024 päivitetty puhelinnumeroluettelo maailmanlaajuisesti

Tältä se näyttää suodatinsovelluksen jälkeen :

Ei tarjottu 2

Mozin lähestymistapa:
Ne tarjoavat nyt uuden datanäkymän, joka ryhmittelee seuratut avainsanat aloitussivun mukaan ja korreloi sijoituspaikan Regeljouwingsútdagings foar GenAI: it juridyske perspektyf ja käyntien kanssa. Vaikka tämä on vain arvaus heidän päätöksestään, Moz ei vain heittele ideoita ja katso, kumpaan se osuu. He hakevat ja näyttävät PALJON taustatietoa antaakseen meille nämä tiedot.

enemmän ei todiste

Google Analyticsin han
Sisäinen sivustohaku
Kirjoitin sisäisen sivustohaun heinäkuussa, ja aob directory kerroin, kuinka se määritetään ja kuinka se hyödyttää analyyttistä näkemystäsi. Näitä tietoja voidaan käyttää sisällössäsi olevien aukkojen/mahdollisuuksien tunnistamiseen. Jos tarjoamasi tuotteen ympärillä on useita hakuja, joita ei ole sivustolla, on aika korostaa sitä! Rakenna sisältöä tuotteen ympärille ja esittele se verkkosivustollesi. Jos he etsivät tuotetta, jota et tarjoa, harkitse keskustelua siitä, mitä tarvitsisi tuotteen/tietojen luomiseen ja sen esittämiseen käyttäjillesi.

“(ei toimitettu)” – “(nyt toimitettu)”
Näiden taktiikkojen avulla saat paljon paremman käsityksen siitä, mitä avainsanoja ihmiset käyttävät löytääkseen sivustosi. Ne eivät ole yhtä tarkkoja kuin aiemmin saamamme tiedot, mutta niiden perusteella voit te.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *