Facebookin DR Bootcamp

Tammikuun 28. päivänä pääsimme osallistumaan Facebook DR Bootcamp -istuntoon , eksklusiiviseen tapahtumaan, jonka Facebook järjesti suoraan ja johon oli kutsuttu vain 13 verkkomarkkinointitoimistoa Espanjasta, joiden joukossa me olimme paikalla.

alustan toimintaan suunnattu . Sen käytöstä annettiin monia käsityksiä edistyneellä tasolla ja useita vinkkejä optimoimiseksi, uusien asiakkaiden houkuttelemiseksi ja yleisön hyödyntämiseksi.

Tilaisuudessa pystyimme keskustelemaan kaikista näistä aiheista yksityiskohtaisesti:

  1. Facebook-ratkaisut suoravastausmarkkinointiin
  2. Etsi yleisömme
  3. Tarjoukset ja laatutaso
  4. Osakkeiden arvon mittaaminen Facebookissa
  5. Luovuudet
  6. Markkinointikumppanit
  7. Kuinka luoda menestyskampanja
  8. Kuinka testata ja skaalata kampanjoita

Tapahtuma oli täysin Facebook Ads 

Tärkein eroarvo, jonka he korostivat meille Facebook-mainoksissa, on käyttäjien seurantakyky sekä mahdollisuudet segmentointiin ja uusien yleisöjen luomiseen. Verrattuna muihin Internetin mainostyökaluihin, jotka vaativat ylimääräistä teknistä toteutusta, Facebook mahdollistaa 100 % usean laitteen seurannan, koska se hallitsee täydellisesti, mihin käyttäjä kirjautuu tilinsä ansiosta ja Job Function Email -tietokanta voi tietää, jos napsautat mainosta. matkapuhelimellasi ja teet muuntamisen myöhemmin tietokoneelta, kun olet kirjautunut sisään vielä kahdesti tabletilla.

Tämän tehokkaan ominaisuuden ja jo hyvin tunnetun iän, kiinnostuksen kohteiden, opintojen jne. mukaisen segmentoinnin lisäksi vahvuutena on nyt samankaltaiset yleisöt.  Facebookille luettelon käyttäjistä (joko CRM:stä, sivun faneista tai käyttäjistä, jotka ovat tuottaneet tuloksia) ja saada samanlaisen luettelon uusista yleisöistä, joilla on sama käyttäjämalli, eli toisin sanoen uusia käyttäjiä ja jotka Facebook tietää olevan samanlaisia ​​kuin ne, jotka ovat jo toimineet meillä. Tämä yleisö voi vaihdella 200 000 käyttäjästä 3 miljoonaan, mikä on uskomaton kapasiteetti.

Job Function Email -tietokanta

Tämän toiminnon avulla voit lähettää

No hay duda de que actualmente el móvil tiene un papel muy destacado en nuestras vidas y cada vez es más difícil renunciar a él en nuestro día a día. La penetración Temppuja teollisen sisällön kirjoittamiseen de los móviles en la población es imparable y se habla de que más de la mitad de los usuarios móviles tienen ya un smartphone.

Entre los principales usos del smartphone está el acceso a internet y dentro de los usuarios de la red, el usuario móvil es un segmento muy importante que no ha parado de crecer.

Epäilemättä se oli puhtaasti azb directory koulutustapahtuma, yksi niistä, joita virastot todella tarvitsevat jatkaakseen kaiken jo olemassa olevan tietämyksen parantamista. Lopuksi meillä oli käytännön työpajoja, joiden avulla pystyimme analysoimaan päätöksentekoa erilaisissa tilanteissa, joita voimme kohdata.

Job Function Email -tietokanta

Teknologisen modernisoinnin edut yrityksissä

Teknologinen modernisointi on ratkaisevan tärkeää yrityksille, jotka haluavat erottua nykyisillä markkinoilla. Uusien teknologioiden käyttöönoton myötä on mahdollista parantaa prosesseja, lisätä tehokkuutta ja […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *