Το περιεχόμενο που είναι επιτυχημένο

για αυτό το στάδιο περιλαμβάνει διαδικτυακά σεμινάρια, ηλεκτρονικά βιβλία, μελέτες περιπτώσεων και συχνές ερωτήσεις. Σε αυτό το στάδιο έχετε την ευκαιρία να είστε η λύση που αναζητούν αυτοί οι άνθρωποι. Αποδείξτε στους πιθανούς πελάτες σας ότι είστε η καλύτερη επιλογή και ότι έχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να περάσουν στο στάδιο της απόφασης του ταξιδιού. Εδώ μπαίνουν στο παιχνίδι οι συχνές ερωτήσεις. Το κοινό σας θα θέλει να μάθει πώς λειτουργούν τα προϊόντα σας, τα οφέλη και κυρίως την τιμή.

Στάδιο απόφασης

Κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου διοχέτευσης μάρκετινγκ της διαδρομής του πελάτη, ένας δυνητικός αγοραστής είναι πραγματικά έτοιμος να αγοράσει. Είναι έτοιμοι να επιλέξουν τη λύση που τους ταιριάζει. Αυτό το κοινό έχει κάνει την έρευνα και κατανοεί τα διαφορετικά οφέλη κάθε προϊόντος. Οι κριτικές πελατών είναι εξαιρετικά σημαντικές σε αυτό το στάδιο, καθώς στην εποχή μας οι κριτικές είναι ένας από τους κύριους παράγοντες για την αγορά ενός προϊόντος.

Εκτός από τις κριτικές,

άλλα κομμάτια περιεχομένου που μπορούν να σας βοηθήσουν να πείσετε τα μέλη του κοινού σας να αγοράσουν περιλαμβάνουν αποδείξεις κοινωνικής δικτύωσης, μελέτες περιπτώσεων, δωρεάν δοκιμές και επιδείξεις προϊόντων. Παρόλο που οι άνθρωποι στο στάδιο της απόφασης έχουν ήδη κάνει πολλές έρευνες σχετικά με τις διάφορες λύσεις που Αγορά λίστας αριθμών κινητού τηλεφώνου εξετάζουν, δίνοντάς τους πρόσθετους λόγους για τους οποίους πρέπει να αγοράσουν, όπως εξαιρετικές κριτικές πελατών ή μια δωρεάν δοκιμή, θα τους πείσει ακόμη περισσότερο ότι η επωνυμία σας είναι η σωστή επιλογή.

Στοιχεία μιας διοχέτευσης μάρκετινγκ

Όπως μπορείτε να δείτε, οι υποψήφιοι πελάτες σε კრიტერიუმები, რომლებიც უნდა განიხილებოდეს მართული სერვისების პროვაიდერების არჩევამდე κάθε στάδιο του ταξιδιού του αγοραστή πρέπει να αντιμετωπίζονται διαφορετικά. Κάποιος στο στάδιο της ευαισθητοποίησης δεν θα πρέπει να ωθηθεί στη βασική προσφορά, αλλά θα πρέπει να του δοθεί περιεχόμενο που τον εισάγει στη μάρκα και τον εκπαιδεύει.

Τώρα λοιπόν που γνωρίζετε τι είναι η διοχέτευση aob directory μάρκ. Aετινγκ και τα τρία στάδια του ταξιδιού του αγοραστή, πώς φτιάχνετε πραγματικά μια διοχέτ. Aευση και τη ζωντανεύετε; Κάθε διοχέτευση μάρκετινγκ έχει περίπου τα ίδια στοιχεία. Εδώ είναι τα πιο σημα. Aντικά στοιχεία που πρέπει να έχει κάθε διοχέτευση μάρκετινγκ.

Μαγνήτες μολύβδου

Οι μολύβδινοι μαγνήτες θα λειτουργήσ. Aουν ως σημείο εισόδου στη διοχέτευση ψηφιακού μάρκετινγκ. Ο δυνητικός μαγνήτης είναι μια αρχική προ. Aσφορά υψηλής αξίας που προωθείτε στο κοινό σας με αντάλλαγμα τη διεύθυνση ηλεκτρονικ. Aού ταχυδρομείου του και άλλα στοιχεία επικοινωνίας. Ο στόχος του κύριου μαγνήτη είναι να προσε. Aλκύσει κοινό που ταιριάζει στην αγορά-στόχο και να το πείσει να δώσει στην επωνυμία σας τα στοιχεία επι. Aκοινωνίας τους με αντάλλαγμα ένα εκπληκτικό περιεχόμενο.

Πρόσβαση σε μια

λίστα επιτρεπόμενων με μεγαλύτερη επίδραση στην αγορά μπορεί να βοηθήσει την επωνυμία σας να αποκτήσει γρήγορη πρόσβαση σε μια μεγαλύτερη αγορά… από […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *