Telematiikan tietoylimäärän käsitteleminen

Liian paljon dataa ja liian vähän aikaa? Tässä on 9 vinkkiä tietojen ylikuormitukseen.
Tässä on ongelma: sinulla on tonnia tietoa etkä tiedä mitä tehdä niille. Tietoylimäärän käsitteleminen on monien johtajien yhteinen huolenaihe. Tässä artikkelissa on yhdeksän vinkkiä telemaattisten tietojen selvittämiseen ja hyödyntämiseen.

Onko sinulla dataylimäärää?
Tunnetaan myös “paloletkusta juomiseksi”. Tietojen ylikuormitus tarkoittaa, että keräät enemmän tietoa kuin pystyt käsittelemään. Tietojen tulviminen on vastakohta pimeyteen, mutta se voi olla yhtä vaarallista – varsinkin jos olet vastuussa kuljettajan turvallisuudesta. Yrityksesi ei halua joutua huolimattomuuteen. Katso: Kalustopäälliköiden velvollisuus .

Geotabissa kuulemamme yleinen huolenaihe on: “Mitä teen kaikelle näille tiedoille?” ja “Kuinka järjestän ja ymmärrän kaikki tietoni?”

Telemaattiset ratkaisut, kuten Geotab, voivat tarjota sinulle runsaasti tietoa ajoneuvoistasi ja kuljettajistasi. Esimerkkejä ovat: ajoneuvon sijainti, nopeus, matka/aika, tyhjäkäynti, kova jarrutus ja aggressiivinen ajo, turvavyön käyttö, polttoaineenkulutus, ajoneuvon viat, akun jännite ja paljon muuta. Lisää big data ja ennakoiva analytiikka sen päälle, ja se voi olla pelottavaa uudelle käyttäjälle.

Katso myös : Onko kalustosi valmis Big Datan ja Advanced Analyticsin käyttöön?

Tietojen ylikuormituksen oireet

Tässä on merkkejä siitä, että saatat kärsiä tiedon ylikuormituksesta Erityinen tietokanta etkä hyödynnä telematiikan tuomia etuja:

Erityinen tietokanta

Pakolliset polttoainekustannukset
Liian paljon kalliita ajoneuvojen törmäyksiä
Suunnittelemattomat korjaukset ja korkeat ylläpitokustannukset
Huono asiakastyytyväisyys
Matala kokonaistuottavuus
Vaatimusten vastaiset rikkomukset
Jos sinulla on ollut telematiikkaa jonkin aikaa ja sinulla on edelleen jokin näistä tai olet uusi pelissä etkä ole varma, kuinka lähestyä näitä, kärsit todennäköisesti tiedon ylikuormituksesta.

Huolimatta jättämisen hinta
Se, mitä et tiedä, voi satuttaa sinua. Olipa kyseessä yritys, joka viivyttelee telematiikan käyttöönottoa, vaikka he sitä tarvitsevat, tai toinen yritys, jolla on telemaattinen ratkaisu, joka ei käytä sitä täysimääräisesti, molemmat menettävät arvokkaita oivalluksia ja niihin liittyviä tuottavuutta, turvallisuutta ja taloudellisia etuja. Näitä menetettyjä kustannussäästömahdollisuuksia kutsutaan myös huomioimatta jättämisen kustannuksiksi .

Ennen sanonta oli “aika on rahaa”, mutta nykyään se on “Data on rahaa”. Loppujen lopuksi, kun et hyödynnä dataa, leikkaat voittoa.

9 strategiaa telemaattisen tiedon ylikuormituksen selvittämiseksi
Jos et ole aiemmin työskennellyt tämän tietomäärän parissa, mistä tiedät, mistä aloittaa?

Lue Geotabin asiantuntijoiden neuvoja tietojen ylikuormituksen hallinnasta.

Owen D’Acres, asiakaskokemus- ja tukikoulutuksen koordinaattori

Lopeta mitä tahansa, ota askel taaksepäin ja tarkista tavoitteesi.
Mieti, mikä on nykyinen prioriteettisi ja mikä on Το περιεχόμενο που είναι επιτυχημένο kriittinen tavoite, jonka haluat saavuttaa välittömästi tai tietyn ajanjakson aikana, ja keskity sitten siihen.
Muista, että elämme tiedon aikakautta, joten tieto ei atb directory katoa minnekään lähiaikoina. Siksi yritä hallita prioriteettejasi eikä tietoja.
Käytä lopuksi tekniikkaa ja käytettävissä olevia työkaluja VAIN tiettyyn tehtävään tarvittavien tietojen etsimiseen ja suodattamiseen.

Marc Christelis, tuotanto- ja laatupäällikkö

Tee selvä tavoite sille, mitä haluat saada tiedoista irti, jo ennen kuin tarkastelet niitä. Käden ulottuvillamme olevan tiedon runsauden ansiosta on monia tapoja hankkia tai muokata kaikkea meillä olevaa dataa eri näkökulmista näyttävästi. Tiedot tulevat monista eri paikoista ja ne yhdistetään yhteen, mutta tämä voi olla ylivoimainen kuva.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *