Vanpooling Työmatkat älykkäästi ja stressittömästi

Vanpooling voisi olla vastaus tehokkaaseen ja kestävään liikenteeseen. Hanki vanpoolin määritelmä ja lue kuinka se toimii.
Nykyaikana etsitään jatkuvasti tehokkaita, kestäviä ja mukavia kuljetustapoja. Joissakin kaupungeissa, kuten Torontossa, on asukkaille erilaisia ​​kulkuvälineitä junista busseihin ja polkupyöriin. Toiset, kuten Las Vegas, luottavat voimakkaasti henkilöautojen käyttöön alhaisen väestötiheyden vuoksi. Yksi uusi trendi kuljetuksissa on vanpooling.

Mikä on Vanpooling? Vanpoolin määritelmä.
Kimppakyydin tapaan, mutta laajemmassa mittakaavassa, pakettiauto on yhteismatkan muoto, jossa joukko ihmisiä (noin 5-15 pakettiauton koosta riippuen) jakaa kyydin töihin mukavuuden vuoksi, säästääkseen rahaa tai olla ympäristöystävällisempi. Pohjois-Amerikassa on monia menestyneitä vanpool-ohjelmia, jotka yksityiset ja julkiset ryhmät ovat käynnistäneet.

Kuinka Vanpool Transportation toimii

Vanpooling on hyvin samanlainen kuin kimppakyydit, vaikkakin hieman muodollisempi ja joitain muita keskeisiä eroja. Yksi on, että siihen osallistuu yleensä noin viisi tai useampi B2B-sähköpostiluettelo ratsastaja, toisin kuin kaksi tai kolme. Vanpoolin jäsenet vuokraavat ajoneuvon, ja siitä veloitetaan yleensä kuukausimaksu, joka kattaa ylläpidon, tiehuollon ja vastuuvakuutuksen (toisin kuin henkilökohtaista autoa käyttävä henkilö).

B2B-sähköpostiluettelo

Mukana voi olla yksi tai muutama nimetty kuljettaja sekä nimetty koordinaattori, joka vastaa noutoajoista ja -paikoista. Tuloksena on kuljetusvaihtoehto, joka on sujuvampi kuin normaali bussireitti, mutta joka kuitenkin tarjoaa enemmän rakennetta kuin ajaminen töihin työkaverisi kanssa muutaman kerran viikossa.

Vanpoolingin edut

Vanpoolingilla on laaja valikoima käytännön etuja

Tässä on yleiskatsaus:

Säästä rahaa – Ensimmäinen ja ilmeisin on matkakulujen aleneminen. Henkilöauton käytön vähenemisen myötä auton omistamiseen liittyvät huolto-, polttoaine- ja vakuutuskulut pienenevät. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että ajoneuvoa käytetään harvemmin, mikä pidentää henkilökohtaisen auton käyttöikää. Jos töihin ajettaessa pysäköintiin liittyy kustannuksia, myös sitä vähennetään tai se poistetaan, koska jotkut työnantajat ovat tukeneet tai järjestäneet erikoispysäköintiä pakettiautoille. Jos ei, jäsenet voivat jakaa yhden pysäköintiluvan hinnan sen sijaan, että he maksaisivat siitä itse.
Mukavuus ja stressin vähentäminen – Suuremman Ununuzi 6 Mkubwa wa Kuhifadhi käyttöasteen ansiosta pakettiautot voivat hyödyntää suuren käyttöasteen (HOV) kaistaa suurilla suurkaupunkialueilla, mikä lyhentää työmatka-aikaa. On myös mielenterveyshyödyt, jotka johtuvat ajovastuiden vähentämisestä johtuvan stressin vähenemisestä. Vanpoolerit voivat myös käyttää aikaa, jonka he alun perin käyttivät ajamiseen, päästäkseen työhön tai jopa henkilökohtaisiin tehtäviin, kuten sosiaaliseen ao lists mediaan ja uutisten lukemiseen.
Parempi ympäristölle – Vanpooliin liittymisestä ei ole pelkästään henkilökohtaisia ​​etuja, kuten tiimin rakentamista, vaan tähän kuljetusmuotoon osallistumiseen liittyy monia myönteisiä ulkoisvaikutuksia, kuten kasvihuonekaasupäästöjen väheneminen ja ruuhkien väheneminen.
Veroetu – Kuten aiemmin mainittiin, on olemassa tukia, jotka liittyvät vanpoolointiin, kuten 255 dollaria kuukaudessa verovapaa etu. Työnantajat voivat myös tarjota etua ennen veroja 255 dollariin kuukaudessa, mikä alentaa työntekijän verotettavaa tuloa.
Pakettiautojen käyttö- ja pääomakustannukset ovat myös alhaisemmat kuin useimmilla kauttakulkuajoneuvoilla Yhdysvalloissa. Lisäksi pakettiautoilla on tyypillisesti pienempiin päästöihin verrattuna pienempiä päästöjä ja pienempi vaikutus teihin, joten pakettiautojen hyödyntämiseen on tarjolla tukia.

B2B-sähköpostiluettelo

Kuinka kuljettajat voivat auttaa alentamaan polttoainekustannuksia

Opi kuinka kuljettajasi voivat alentaa merkittävästi kalustosi polttoainekustannuksia käyttämällä kuljettajakeskeistä, automatisoitua kaluston suorituskyvyn hallintaa. Kädet alaspäin, polttoaine on yksi kuljetuskaluston suurimmista käyttökustannuksista. […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *