Lær Hiragana: 8 husketips og hvordan man bruger den magnetiske hukommelsesmetode

 

Du har sikkert hørt om mnemonics til at lære ordforråd på et fremmedsprog og ville gerne vide mere. Nå, den gode nyhed er, at en lignende teknik virker, hvis du også vil lære hiragana.

Og det bedste er, at ved at bruge en speciel proces kan du gøre det på rekordtid.

Forbered dig på at gå ind i et magisk område af hurtig-indlæring, et af de problemer, der låser tusinder, hvis ikke. A millioner, af mennesker ude af det japanske sprog .

Først en advarsel…

Lad være med at bogmærke dette indlæg til senere. Læs det fra top til bund. Tag noter om, hvordan du læser hiragana, lav den anbefalede skitse, og. A tag derefter handling. En massiv procentdel af ellers villige mennesker vil “gemme data til senere”, hvilket. A sikrer, at de aldrig finder tilbage til dem igen.

Men ikke dig.

Du kommer til at huske, huske og lære japansk. A hiragana på en lynhurtig måde, der også vil tjene andre aspekter af dine læringsbehov.

Forresten, hvis du vil lære det japanske. A sprog hurtigt og have det sjovt, mens du gør det, er min bedste anbefaling Ollys  japansk afdækket  kursus, som lærer dig gennem StoryLearning®.

Med  Japanese Uncovered  vil du bruge. A hans unikke StoryLearning®-metode til at lære japansk naturligt gennem historie… ikke regler. Det er lige så sjovt, som det er effektivt.

Hvis du er klar til at komme i gang, så  klik her for en 7-dages GRATIS prøveperiode.

Lad os starte med det grundlæggende, før. A vi dykker dybt ned i hiragana-karakterer, og hvordan du vil lære dem.

Hvad er Hiragana?

Hiragana er et af de tre japanske skriftsystemer (hiragana, katakana og kanji). Hiragana er specifikt skrivesystemet til. A grammatiske partikler Køb mobiltelefonnummerliste og modifikatorer. gana til at ændre udtalen og tiden.

Hvorfor lære Hiragana?

Køb mobiltelefonnummerliste

At lære hiragana er afgørende for alle, der ønsker at mestre det japanske sprog, da det danner grundlaget for at læse, skrive og tale. A sproget flydende. Hiragana har 46 grundlæggende. A tegn, som repræsenterer alle de stavelser, der bruges på japansk.

Du vil blive glad . A for at vide

Skal du lære Hiragana først?

Hvis du lærer japansk, anbefales  det, at . A du først lærer hiragana. Det er det mest enkle japanske alfabet og giver dig grundlaget for at skrive japansk.

Husk,6 tegn for PIM மென்பொருள்: 2024க்கான சிறந்த 4 PIM தீர்வுகள் at lære hiragana, og det er meget. A nemmere at læse og forstå end de to andre scrips.

Hvordan er Hiragana-karakterer organiseret?

Tjek ethvert hiragana-diagram, og du vil se, at tegnene. A er organiseret efter konsonanten med de vokallyde, der følger efter den.

Hvert tegn er en vokal eller en konstant vokallyd. Der er fem vokallyde i hiragana, disse er:

Vokallydene kombineres med konsonantlyde:

I hiragana repræsenterer hvert tegn en. A stavelse i stedet for en enkelt konsonant eller vokallyd.

Skriver Hiragana

De 46 grundlæggende tegn kan kombineres med forskellige diakritiske tegn for at repræsentere yderligere lyde.

At skrive hiragana er baseret på nogle få grundlæggende streger og mønstre, som du ret nemt kan lære. Hver karakter er dannet ved hjælp af en aob directory kombination af et eller flere af disse grundlæggende elementer.

Dette er nogle af de mest almindelige mønstre, du skal være opmærksom på, når du lærer hiragana:

Vandret streg

Mange hiragana-karakterer begynder med. A et vandret streg, som er skrevet fra venstre mod højre. Eksempler inkluderer ” ka ” (か), ” sa ” (さ) og ” ta ” (た).

Lodret slagtilfælde

Et andet almindeligt mønster er det lodrette streg, som er skrevet fra top til bund. Eksempler inkluderer ” i ” (い), “shi” (し) og ” chi ” (ち).

Diagonalt slag

Nogle tegn er dannet ved hjælp af diagonale streger. Eksempler inkluderer ” ke ” (け), “se” (せ) og ” te ” (て).

Krogen

En krog er et lille slag, der føjes til enden af. A ​​et større slag for at danne en hiragana-karakter. Eksempler inkluderer ” ku ” (く), ” su ” (す) og ” tsu ” (つ).

Løkken

En løkke er et cirkulært streg, der bruges til dannelsen af ​​visse hiragana-karakterer. Eksempler inkluderer ” ho ” (ほ), ” mu ” (む) og ” yu ” (ゆ).

8 tips til at begynde at lære Hiragana

#1 Forstå det grundlæggende først

#2 Brug Mnemonics

Mnemonics er en effektiv teknik, der kan hjælpe dig med at huske hiragana hurtigt.

Mnemonics involverer brug af associationer eller hukommelseshjælpemidler til at hjælpe dig med at huske information.

For eksempel repræsenterer tegnet “あ” lyden “a” og kan forbindes med ordet “æble”. På samme måde repræsenterer tegnet “か” lyden “ka” og kan forbindes med ordet “karate”. Brug af sådanne associationer kan gøre det lettere at huske karaktererne.

Lav dine egne mnemonics for at gøre læringsprocessen enkel.

#4 Brug Flashcards

Som med ethvert sprog kan brug af flashcards være et utroligt nyttigt værktøj til at huske hiragana.

Skriv hiragana-tegnet på den ene side af kortet og hiragana-udtalen og det engelske ord på den anden side.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *