Κάνοντας την υπόθεση για ψίχουλα στο σημερινό

Κάνοντας την υπόθεση για ψίχουλα στο σημερινό Αν η τριμμένη φρυγανιά είναι ένα τόσο «ευρηματικό» στοιχείο στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, τότε ποια είναι η περίπτωση εναντίον τους; Πρώτον, στη σύγχρονη σχεδίαση ιστοσελίδων τείνουν να γίνονται εναλλακτική επιλογή για ιστότοπους που έχουν μια λιγότερο από τη βέλτιστη δομή πλοήγησης ιστότοπου . Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για ισχυρούς ιστότοπους με πολλές κατηγορίες και πολλές σελίδες.

Ωστόσο, εάν ο ιστότοπός σας είναι σε

αλή κατάσταση στο να δείχνει στους χρήστες πώς να φτάσουν εκεί που πάνε χωρίς να τους κρατάτε το χέρι, τότε χρειάζεστε πραγματικά φρυγανιές εξαρχής; Για περιπτώσεις όπου ο ιστότοπός σας έχει μια λιγότερο από τη βέλτιστη δομή πλοήγησης, είναι πιθανώς καλύτερο να ξοδέψετε τον χρόνο και την προσπάθειά σας βελτιστοποιώντας την πλοήγηση στον ιστότοπό σας αντί να χρησιμοποιείτε τα ψίχουλα ως λύση επίδεσμου.

Μια επιπλέον υπόθεση κατά του

breadcrumbs θα ήταν η θέση του σε μια ιστοσελίδα. Παρόλο που συνήθως δεν καταλαμβάνουν πάρα πολλά ακίνητα σε μια σελίδα, εξακολουθούν να τοποθετούνται συνήθως σε ενοχλητικές περιοχές που μπορούν να ανταγωνιστούν άλλες περιοχές μετατροπών σε μια ιστοσελίδα και ακόμη και να κάνουν τον ιστότοπό σας να φαίνεται παλιός κατά καιρούς.

Παρά αυτούς τους ενδοιασμούς, οι λόγοι για να χρησι 2024 Ενημερωμένος αριθμός τηλεφώνου από όλο τον κόσμο μοποιήσετε τριμμένη φρυγανιά και τα οφέλη πίσω από αυτά υπερτερούν των λόγων που δεν πρέπει. Ακολουθούν οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιήσετε φρυγανιές για τον ιστότοπό σας:

2024 Ενημερωμένος αριθμός τηλεφώνου από όλο τον κόσμο

Είναι βολικά: Επιτρέπουν στους χρήστες

να γνωρίζουν ακριβώς πού βρίσκονται μέσα στη Βασικοί Παράγοντες που Συμβάλλουν στη Διαδικτυακή Διαχείριση Φήμης δομή πλοήγησης του ιστότοπού σας.
Βελτιώνουν την εμπειρία για τον επισκέπτη του ιστότοπου : Αυτό το είδος ταιριάζει με το προηγούμενο σημείο. Το να γνωρίζετε πού βρίσκεστε σε έναν ιστότοπο, καθώς και να έχετε τη δυνατότητα να μεταβείτε σε μια προηγούμενη σελίδα ή κατηγορία, απλώς διευκολύνουν τα πράγματα για τον χρήστη.

Είναι λεπτές: Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως,

δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο στην ισ b2b fax lead τοσελ. Jίδα σας. Αυτό είναι σίγουρα θετικό, ειδικά όταν προσπαθείτε να κάνετε τους χρή. Jστες να κάνουν μετατροπές σε κρίσιμες περιοχές.
Δεν προκαλούν πραγματικά προβλή. Jματα: Σύμφωνα με την Nielsen Norman Group , τα ψίχουλα δεν παρεξηγούνται ποτέ. Σίγουρα, μπ. Jορεί να περάσουν απαρατήρητα από τους χρήστες, αλλά οι χρήστες δεν αντιμετωπίζουν ποτέ προ. Jβλήματα με τη χρήση τους.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *