Predstavljamo budućnost korisničkog iskustva BirdA

Tokom naše prve konferencije o digitalnom iskustvu, Birdeye View, s ponosom smo predstavili ključni dodatak platformi Birdeye: BirdAI. Ova najava nije samo promjena u igri – to je inovativni iskorak koji donosi moć generativne AI u poslovanje na više lokacija. Jedva čekamo da to iskusite iz prve ruke!

BirdAI je kulminacija decenije duge posvećenosti inovacijama i napretku. Ovo je više od nadogradnje platforme – to je korak naprijed koji postavlja novi standard u upravljanju reputacijom i digitalnim iskustvima kupaca. Izdanje uključuje preko desetak uzbudljivih novih funkcija koje vam omogućavaju:

Generirajte sadržaj i kopirajte Razvijte privlačne natpise na

društvenim mrežama, slike i . Thashtagove zasnovane na Kupite broj mobilnog telefona prilagođenim upitima i prijedlozima specifičnim za industriju kako biste pojačali svoje. U kampanje na društvenim medijima Izradite personalizirane odgovore na online recenzije i poruke kupaca jednim klikom. Poboljšajte razmjenu poruka Transformirajte grubu nacrt kopiju u uglađenu komunikaciju o brendu. Prekinite jezičke barijere prevođenjem i odgovaranjem na recenzije na maternjem jeziku vaših klijenata.

Kupite broj mobilnog telefona

Bez napora obradite velike skupove podataka

izvucite mišljenje kupaca iz recenzija i anketa. Generirajte asia phone number sažetke dugih razgovora kako biste brzo odredili kontekst koji vam je potreban za poboljšanje korisničkog iskustva. Preporučite sljedeće korake BirdAI će predložiti ideje za sadržaj i preporučiti sljedeće najbolje akcije kako biste osigurali da isporučite personalizirana, skalabilna iskustva.

Zašto je BirdAI najbolji alat za poslovanje na više

lokacijaBirdAI će promijeniti način na koji se povezujete s Nenpòt konpòtman nan voye kupcima i vodite svoje poslovanje – nećete naći bolji alat na tržištu! Evo šta izdvaja BirdAI: AI svugdje: BirdAI nije samo površinski nivo. Integrira mogućnosti umjetne inteligencije kroz cijelu platformu Birdeye tako da možete poboljšati interakciju s klijentima na svakoj tački dodira.
Sigurno: Birdeye daje prednost sigurnosti podataka i privatnosti — podaci o vašim klijentima se nikada ne koriste niti dijele za obuku modela trećih strana. A naša sigurnost i usklađenost na nivou preduzeća osiguravaju da možete s lakoćom skalirati.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *