Kuidas luua suure konversiooniga SaaS

Hästi läbimõeldud SaaS-i turunduslehter on vajalik müügivihjete meelitamiseks, kaasamiseks ja lojaalseteks klientideks muutmiseks. Traditsioonilised lineaarsed mudelid ei suuda aga sageli tabada tänapäevaste ostjate keerulisi ja mittelineaarseid teekondi.

Edu saavutamiseks peavad SaaS-i ettevõtted kasutama dünaamilisemat ja isikupärastatud lähenemisviisi, integreerides nõudluse C taseme täitevnimekiri loomise ja säilitamise strateegiad, mis käsitlevad ostja käitumist ja soodustavad pikaajalisi suhteid.

Edukas lehter mitte ainult ei aita kaasa klientide hankimisele

vaid keskendub ka klientide vähenemise vähendamisele ja kliendi eluea väärtuse maksimeerimisele.

Aga kuidas saate tagada, et teie lehtrist ei lekiks väärtuslikke müügivihjeid? Ja milliseid strateegiaid saate kasutada mitte ainult kasutajate meelitamiseks, vaid ka teisendamiseks ja hoidmiseks?

Räägime sellest, kuidas teie müügi- ja turundusmeeskond saab igas etapis tõhusalt tegeleda potentsiaalsete klientide ainulaadsete vajaduste ja käitumisega, et saaksite konversiooniprotsessi optimeerida.

C taseme täitevnimekiri

Sisukord

Võtmed kaasavõtmiseks

  • Dünaamiline ja isikupärastatud SaaS-i turunduslehter ei keskendu mitte ainult klientide hankimisele, vaid rõhutab ka klientide hoidmist ja eluaegse väärtuse suurendamist selliste strateegiate abil nagu edasimüük ja isikupärastatud kogemused.
  • Teadlikkuse suurendamise võti lehtri tipus seisneb SEO, sisuturunduse ja sotsiaalmeedia võimendamises, kasutades edu mõõtmiseks selliseid mõõdikuid nagu veebisaidi liiklus ja sotsiaalne kaasatus.
  • Müügivihjete kasvatamine Ang ABC ng paghawak ng mga mapanganib na sangkap lehtri keskmises ja alumises etapis nõuab isikupärastatud meilikampaaniaid, tasuta prooviversioone ja klientide iseloomustusi, et luua usaldust ja muuta müügivihjed pikaajalisteks klientideks.

Mis on SaaS-i turunduslehter?

SaaS -i turunduslehter on strateegiline raamistik, mida tarkvara kui teenusena (SaaS) ettevõtted kasutavad potentsiaalsete klientide suunamiseks läbi mitme etapi eesmärgiga muuta need pikaajalisteks kasutajateks.

Kui loote SaaS-i tootele turunduslehtrit, mõistate kiiresti, et see toimib traditsioonilistest lehtritest erinevalt. Peamine erinevus seisneb keskendumises säilitamisele ja laiendamisele, mitte lihtsalt konversioonile .

Erinevalt traditsioonilistest lehtritest, kus au cell numbers teekond lõpeb sageli konversiooniga, tiirleb B2B SaaS-i turunduslehter tellimuspõhise ärimudeli ümber, muutes  esmatähtsaks klientide hoidmise ja kliendi eluea väärtuse .

Peamised erinevused

  1. Rõhk säilitamisel ja laiendamisel : SaaS-i lehtrid seavad prioriteediks olemasolevate klientide hoidmise ja nende eluaegse väärtuse suurendamise selliste strateegiate abil nagu edasimüük, ristmüük ja suunamisprogrammid.
  2. Tasuta prooviversioonid ja Freemiumi mudelid : SaaS-i ettevõtted pakuvad sageli tasuta prooviversioone või freemium-versioone, võimaldades kasutajatel kogeda toote väärtust enne tellimuse sõlmimist.
  3. Kasutajakeskne lähenemine : SaaS-i turunduslehtrid keskenduvad pikaajaliste kliendisuhete edendamisele, tagades kasutajale edu ja rahulolu toote või teenusega.

Kõrge konversiooniga SaaS-i lehtri täiustamise või ehitamise sammud

Nüüd on SaaS-i lehtril mitu etappi, millele saate oma strateegiad üles ehitada.

Lehtri etapid hõlmavad järgmist:

  • Teadlikkus : potentsiaalsete klientide meelitamine sihitud kampaaniate kaudu.
  • Huvi : väljavaadete kaasamine haridusliku sisuga .
  • Soov : usalduse loomine võrdleva sisu ja tootedemode kaudu.
  • Toiming : müügivihjete teisendamine tasulisteks tellijateks.
  • Säilitamine : keskendumine kasutajate seotuse ja tellijate hoidmisele.

Nende erinevuste mõistmine on potentsiaalsete klientide tõhusaks suunamiseks ning klientide hoidmise ja tulude kasvu maksimeerimiseks hädavajalik.

Lehtri tipu ehitamine (TOFU): teadlikkus

Teadlikkuse tõstmiseks lehtri tipus (TOFU) peaksite keskenduma SEO-le ja sisuturundusele, et teavitada potentsiaalseid inimesi nende probleemide ja lahenduste kohta.

Avaleht  B2B digitaalne turundus Kuidas luua suure konversiooniga SaaS-i turunduslehter

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *