Moz Local Review: Ensimmäisen 5 viikon tulokset

Mozin paikallisten arvostelujen tulokset
Kun Moz julkaisi uuden Moz Local -listausten hallintatyökalunsa maaliskuussa, me Two Octobersissa olimme melko innoissamme. Hinta on oikea (49 dollaria/vuosi), mutta pitääkö se lupauksensa? Haluaisin ajatella, että sen on oltava huippuluokkaa, jotta @DavidMihm laittaa leimansa siihen. Tässä on Moz Local -arvostelumme viiden viikon ohjelmassa olon jälkeen.

Moz Local lähettää listaustiedot 15 verkkosivustolle ja tietokantaan (alla). % Complete -pistemäärä osoittaa kunkin yritystiedon yleisen tehokkuuden. Täydellisyys kokoaa yhteen epäjohdonmukaisuudet, epätäydelliset profiilit, kaksoisluettelot ja täysin täydelliset profiilit 15 mitatun sivuston osalta.

Metodologia
Rekisteröimme 7 yrityspaikkaa testataksemme sitä. Jotta testi olisi rehellinen, emme tee mitään muuta työtä niiden parissa. 5 viikon jälkeen ohjelmassa kaikki tiedot paranivat, mutta kaikki verkkosivustot ja tietokannat eivät parantuneet. Uusia listauksia luotiin ja tietoja lisättiin ja korjattiin olemassa oleviin profiileihin.

Moz Local -lupaus on luoda ja korjata yritystiedot alla oleville

4 tietokannalle ja 11 verkkosivustolle. Jos se toimii, palvelu on turhaa. Miten meillä meni 5 viikon jälkeen?

Tutkimuksen tulokset
Mozin paikallinen arvostelu 5 viikon tila 1

Kaikki sivustot olivat tasaisia ​​tai parannettuja.
Keskimääräinen täydellisyys on 69 %, vaihteluväli 0 % – 100 %.
Joidenkin yksittäisten listausten täydellisyys heikkeni huomattavasti.
Voittajat olivat Localeze ja Yahoo, jotka lisäsivät kaikki listaukset 98,4 prosentin ja 100 prosentin täydellisyydellä.
Inforyhmä lisäsi kaksi C-tason johtoryhmä yritystietoa, mutta neljä muuta puuttuu.
Listauksia ei luotu BOTW-, Factual- tai Yelpiin.
Moz Local Review 5 viikon tulokset 1

C-tason johtoryhmä

viimeisiä ajatuksia

Mikä on tuomio? Liian aikaista sanoa. Tiedämme, että päivitykset voivat kestää useita viikkoja tai kuukausia, mutta minusta tuntuu, mitä asiakkaidemme täytyy tuntea: “Miksi he eivät päivity nopeammin?!”. C’est la vie. Yahoolta ja Localezelta päivitys kesti kuukauden, ja ne ovat tähän mennessä olleet suuret voittajamme. Näemme Moz Cal é a diferenza entre SIP e VoIP? Local -hallintapaneelissa, että muita päivityksiä on meneillään. Infogroupin, BOTW:n, Factualin ja Yelpin täydelliset listaukset olisivat slam dunk. Saa nähdä kuinka kauan kestää.

Jos ei muuta, tarkka ja täydellinen syndikointi aleart news Localezen kautta sekä Yahoo Localin painajaisen välttäminen oikeuttaa Moz Localin hinnan. Lisäämme lisää yrityksiä tässä kuussa!

Ensi viikolla: Ajatuksia itse Moz Local

afiset yksityiskohdat. Raakadatan lataaminen valitettavasti puuttuu, mikä tekee mukautetun trendien raportoinnin tehottomaksi. Pisteet: B-
Kojelauta ja mittarit: hyvä, paha ja ruma
Moz Local -kojelauta on toimiva ja ystävällinen. Jälleen kerran, meille on kyse tehokkuudesta. Tämä tarkoittaa, että tarvitsemme helposti löytää ja hallita tietoja. Meillä on tällä hetkellä 24 ilmoitusta ja sivu on tulossa hieman pitkä. Vaikuttavatko kymmen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *