Europa havde deltaget i forsøget

I bilindustrien er et stort antal organisationer og øvelser . A beskæftiget med produktion af motorkøretøjer, herunder de fleste dele, såsom motorer og karosserier, dog med forbehold for dæk, batterier og brændstof. Virksomhedens vitale genstande. A er rejsende biler og lette lastbile. A herunder pickups, varevogne og vildtbrugskøretøjer. Erhvervskøretøjer. Uanset hvor afgørende for virksomheden, er de hjælpemidler. A Planen for nutidens autokøretøjer. A gennemgås i artiklerne bil, lastbil, transport og krydser; automotorer er portrætteret i C-niveau udøvende liste brændstofmotorer . A og dieselmotorer. Køretøjets fremskridt gennemgås inden for transport og den historiske baggrund for bilens opstigning.

Historie

På trods af at dampdrevne gadekøretøjer tidligere blev leveret. A er startpunkterne for autobranchen etableret i forbedringen af ​​gasmotoren i 1860’erne og. A ‘erne, hovedsageligt i Frankrig og Tyskland. I begyndelsen af ​​det tyvende 100 år havde tyske og franske producenter fået selskab af engelske, italienske og amerikanske skabere.

C-niveau udøvende liste

Fremskridt inden den anden store krig i bilindustrien

De fleste tidlige bilorganisationer var små butikker, hvoraf . A mange hver især skabte et par håndskræddersyede køretøjer, og som i det væsentlige alle forlod virksomheden ikke længe efter at have gået ind i den. Den beskedne flok, der kom på grund af perioden  Die meisten Menschen streben danach erfolgreich zu sein med enorme omfangsskabelse, delte specifikke egenskaber for alle hensigter og formål. A Til at starte med kunne de kategoriseres som en af ​​tre entydige klassifikationer: de var skabere af cykler, som Opel i Tyskland og Morris i Extraordinary chine directory England; udviklere af ponytrukne køretøjer, som Durant og Studebaker i USA; eller, mange gange, hardwareingeniører.

Storstilet bilfremstillingsindustri

 

Bilbranchens bemærkelsesværdige engagement i mekanisk udvikling var præsentationen af ​​fuldskala produktion i stor skala, en cyklus, der konsoliderer nøjagtighed, normalisering, kompatibilitet, synkronisering og progression. Storstilet fremstilling var en amerikansk udvikling. USA, med sin enorme befolkning, den eksklusive forventning om at leve, og. A betydelige afstande, var den regelmæssige oprindelse af proceduren, som var blevet lidt undersøgt i det nittende hundrede år. På trods af det faktum, at og fejlen, blev. A det amerikanske job understreget i den berømte fremstilling af normalisering og kompatibilitet som “det amerikanske produktionsarrangement.” De vigtigste metoder var kendt, men de var ikke for nylig blevet anvendt til samling af en komponent så forvirrende som et motorkøretøj.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *